Klik in de kaart op een gebied of selecteer via de keuzelijsten een land en provincie/gebied.

Campingplaatsen overzicht


Campingplaatsen

Aagtdorperduinen Nederland > Noord-Holland > Schoorl

Aantal vrije plaatsen: Wij hebben zowel kavels met een chalet op eigen grond te koop als ook lege kavels.

Aagtdorperduinen is een stacaravan/chalet park gelegen bij de duinen tussen de prachtige kunstenaarsdorpen Bergen en Schoorl. De duinen zijn hier het hoogst en breedst van Nederland en u treft hier alles aan op het gebied van ontspanning: strand, zee en een uniek duin- en poldergebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Bovendien bieden de dorpskernen van Bergen en Schoorl u een grote keus aan winkels, musea, restaurants en gezellige terrasjes. Reistijd van Zaanstad 30 minuten en vanaf Amsterdam circa 45 minuten. Uitgangspunten van Aagtdorperduinen zijn het genieten van rust en natuur.

+ Meer

Aagtdorperduinen
Gerbrandtslaan 31
1871 AP Schoorl
Tel: 072-5091743
http://www.aagtdorperduinen.nl

Campingplaatsen

Buitenplaats de Luwe Stek bv Nederland > Noord-Holland > Waarland

Aantal vrije plaatsen: ja

Buitenplaats de Luwe Stek is een echte gezinscamping met voornamelijk jaar- en seizoensplaatsen en kenmerkt zich door veel groene elementen. De lanen en velden bieden u veel gras en groenstroken, een natuurlijke vakantieomgeving. De velden zijn autovrij en voorzien van speeltoestellen voor de kinderen. Buitenplaats De Luwe Stek ligt aan het water (het Alkmaar- Kolhorn - kanaal), met vele mogelijkheid voor recreatie, vissen en zwemmen.

+ Meer

Buitenplaats de Luwe Stek bv
Hogebrugweg 11
1738 JW Waarland
Tel: 0226-421397
http://luwestek.nl

Campingplaatsen

Camping Coogherveld Nederland > Noord-Holland > DE KOOG - TEXEL

Aantal vrije plaatsen: voor vrije plekken neem contact op via 0222 317728

Camping Coogherveld is een gezellige familie camping op Texel met 65 chalets en stacaravans. De ligging van de camping ideaal, rustig aan de rand van bosgebied. Het centrum van de badplaats De Koog is 200 meter van de camping en het strand is 700 meter. Op camping Coogherveld is een groot speelterrein met speeltuin, animatietent, volleybalveld en BBQ-plaats, een wasserette, broodjes service, draadloos internet en fietsverhuur. Kijk voor meer informatie op www.coogherveld-texel.nl of neem contact met ons op telefoonnummer 0222 317728.

+ Meer

Camping Coogherveld
Kamperfoelieweg 7
1796 MT DE KOOG - TEXEL
Tel: 050 - 52479563
http://www.coogherveld-texel.nl

Campingplaatsen

Camping de Eenhoorn Nederland > Noord-Holland > Schardam

Aantal vrije plaatsen: 3

In het mooie Schardam, gelegen aan het Markermeer, tussen Hoorn en Edam, ligt Camping De Eenhoorn. Een echte familiecamping, voor mensen die houden van het water. Een unieke plek, omdat de camping buitendijks ligt. U loopt dus vanuit uw tent of (sta)caravan zo naar het water. We beschikken over een gezellige horeca, schoon en modern sanitair en een botenhelling. U vind alle informatie op onze website.

+ Meer

Camping de Eenhoorn
Burgerwoudweg 1
1476 NE Schardam
Tel: 06-53798020
http://www.campingdeeenhoorn.nl

Campingplaatsen

Camping de Wielen Nederland > Noord-Holland > Sint Maarten

Aantal vrije plaatsen: Divers

Camping ’De Wielen’ is gelegen in Sint Maarten, net onder de rook van Schagen en op 5 kilometer van het strand van Sint Maartenszee. Nabij kustplaatsen als Callantsoog en Petten. Landelijke ligging met veel fiets en wandelmogelijkheden. Viswater voor de deur. Alkmaar en Den Helder op 15 van de camping. Er zijn nu twee stacaravan- of chalet plaatsen leeg aan de rand van de camping waarbij men uitkijkt over de landerijen. De koeien en weidevogels zijn onze buren. Het is een rustige camping met speeltuin , horeca en een zwembad. Maak een afspraak en kom langs.

+ Meer

Camping de Wielen
Killemerweg 2
1744 KP Sint Maarten
Tel: 0224-561018
http://www.campingdewielen.nl

Campingplaatsen

Camping Molenwurf Nederland > Noord-Holland > Wognum

Aantal vrije plaatsen: info op aanvraag

Camping Molenwurf is een gezellige, autovrije gezinscamping. In de vakanties worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Naast de camping vindt u zwembad het Molenbad.

+ Meer

Camping Molenwurf
Oosteinderweg 83
1687 AB Wognum
Tel: 0229571638
http://molenwurf.nl

Campingplaatsen

Camping Tuinderij "Welgelegen" Nederland > Noord-Holland > Graft

Aantal vrije plaatsen: 1

Camping Tuinderij Welgelegen ligt midden in een prachtig en uniek natuurgebied in Noord Holland. In dit natuurgebied bied Welgelegen u de mogelijkheid voor een vaste stacaravan plaats met uw eigen tuin en bootplek. De camping ligt aan de rand van twee historische dorpen namelijk Graft en de Rijp. Natuurlijk kunt u ook bij ons kamperen, kanoën of een caravan huren. Graag nodigen wij u uit onze website te bezoeken: www.Campingtuinderijwelgelegen.nl

+ Meer

Camping Tuinderij "Welgelegen"
Raadhuisstraat 24a
1484 EN Graft
Tel: 0299 673032
http://www.campingtuinderijwelgelegen.nl

Campingplaatsen

Campingpark de Bongerd Nederland > Noord-Holland > Tuitjenhorn (Noord-Holland)

Aantal vrije plaatsen: 156 toeristische locaties voor kort verblijf.

Ons mooie Campingpark de Bongerd is gelegen in het prachtige Noord-Hollandse Tuitjenhorn. Met onze topsfeer en persoonlijke service is het ons doel om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. U zult versteld staan van Vleghel de Egel die samen met zijn buurman Koning Pa-Radijs van de Holle Bolle Boom ervoor zorgen dat u kunt gaan genieten van een onvergetelijke vakantie!

+ Meer

Campingpark de Bongerd
Bongerdlaan 3
1747 CA Tuitjenhorn (Noord-Holland)
Tel: 0226-39 14 81
http://www.bongerd.nl

Campingplaatsen

Recreatiepark Burghorn Nederland > Noord-Holland > Schagen

Aantal vrije plaatsen: Divers

Even buiten Schagen, (N-H) ligt midden in het weidelandschap recreatiepark Burghorn. ( 7 maanden geopend) Met overdekt buitenzwembad, kleuterbad, grote speeltuin en een animatieteam in de vakantie van Noord. Op 8 km. ligt het mooie Noordzeestrand. U kunt terecht voor een lege kavel of voor het huren/kopen van een chalet/stacaravan. Zie onze website voor alle informatie.

+ Meer

Recreatiepark Burghorn
Oudedijk
1742 NH Schagen
Tel: 0224-212523
http://www.recreatieparkburghorn.nl

Campingplaatsen

Vakantiedorp Het Grootslag Nederland > Noord-Holland > Andijk

Aantal vrije plaatsen: 160

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Bij Vakantiepark het Grootslag heeft u de keuze uit verschillende mooie en ruime kampeerplaatsen voor uw tent, caravan of camper. We zien u graag komen. Tot binnenkort! Voor vragen en informatie bezoek onze website: www.grootslag.nl of neem contact op met de receptie: 0228-59 29 44, info@grootslag.nl

+ Meer

Vakantiedorp Het Grootslag
Proefpolder 4
1619 EH Andijk
Tel: 0228-592944
http://www.grootslag.nl

© 2016 - 2017 Klomp BV.

Website door co-co.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.Lees meer