Klik in de kaart op een gebied of selecteer via de keuzelijsten een land en provincie/gebied.

Campingplaatsen overzicht


Campingplaatsen

Camping Alkenhaer Nederland > Friesland > Appelscha

Aantal vrije plaatsen: Divers

Camping Alkenhaer staat garant voor kamperen in de natuur. De camping is ruim van opzet en de plaatsen voor stacaravans en chalets zijn ruim en bieden veel privacy. De camping is zeer geschikt voor wandelaars en fietsers. Appelscha ligt op loopafstand en het levendige dorp ligt tussen het Nationaal Park “Drents Friesche Woud”en het Fochteloërveen. Vanaf de camping heeft u direct aansluiting op de verschillende wandel- en fietsroutes door deze prachtige natuur gebieden. Uiteraard kunt u gebruik maken van alle moderne faciliteiten die Camping Alkenhaer u te bieden heeft.

+ Meer

Camping Alkenhaer
Alkenhaer 1
8426 EP Appelscha
Tel: 0516-432600
http://www.campingalkenhaer.nl

Campingplaatsen

Camping de Ikeleane Nederland > Friesland > Bakkeveen

Aantal vrije plaatsen: 4

Camping de Ikeleane (betekend: eikenlaan) is gelegen in Zuid-Oost Friesland en is een gezellige familiecamping. Caravans zijn aangesloten op waterleiding, riolering, kabel tv en gasleiding. De camping is ongeveer 6 ha groot met 117 vaste plaatsen en 82 toeristische plaatsen. Restaurant, snackbar, kantine en profesioneel animatieteam is aanwezig. kijk op www.ikeleane.nl voor meer informatie.

+ Meer

Camping de Ikeleane
Duerswâldmer Wei 19
9243 KA Bakkeveen
Tel: 0516-541283
http://www.ikeleane.nl

Campingplaatsen

Camping de Kiekduun Nederland > Friesland > Buren Ameland

Aantal vrije plaatsen: 4 persoons chalet op Ameland, vlakbij duin en strand

Zorgeloos op vakantie bij de gezelligste familiecamping op Ameland! Naast luxe chalets, duinlodges en trekkershutten bieden we ruimte voor trekkerstentjes en langkampeerders. Op loopafstand van het strand. De camping is het gehele jaar geopend en beschikt over draadloos internet.

+ Meer

Camping de Kiekduun
Strandweg 65
9164 KA Buren Ameland
Tel: 0519-542389
http://www.kiekduun.nl

Campingplaatsen

Kampeerterrein De Boekelter Nederland > Friesland > Boijl

Aantal vrije plaatsen: divers

Boijl ligt op de grens van zowel Drenthe als Overijssel, het Drie Provinciën punt. De gevarieerde beplanting op het terrein zorgen voor een parkachtige uitstraling. Beschutte zon, schaduw plaatsen. Het verwarmde toiletgebouw heeft 4 toiletten met toiletpapier en handgrepen. De 2 douches(zonder muntapparaat) zijn voorzien van handgrepen, thermostaatkranen en luxe douchekoppen. Afwasplaats met heet water.(zondermuntapparaat) Info-/slechtweerruimte. Speeltuintje. Een mooie omgeving om te fietsen door de bossen en heidevelden. Laagseizoen hoge korting. Gratis Wi-fi. U bent van harte welkom

+ Meer

Kampeerterrein De Boekelter
Boekelterweg 13
8392 TT Boijl
Tel: 0561-421678
http://www.camping-boekelter.nl

Campingplaatsen

Molecaten Park 't Hout Nederland > Friesland > Bakkeveen

Aantal vrije plaatsen: Divers

Wilt u vaker van het ‘buiten’ en samen zijn genieten? Dan is een vaste staanplaats (te midden van de natuur en met op zijn tijd gezelligheid) bij Molecaten iets voor u. Bij Molecaten kunt u op 14 van de 16 parken ‘buiten gewoon’ genieten op een vaste staanplaats. Met een vaste staanplaats bent u echt weg van huis, ook al is dit soms maar voor een dagje tussendoor en op korte afstand van uw woonplaats.Wij bieden al decennia lang vaste staanplaatsen aan zo’n 4.700 gezinnen! Op een Molecaten park bent u als vaste gast aan een betrouwbaar adres.

+ Meer

Molecaten Park 't Hout
Duerswaldmerwei 11
9243 KA Bakkeveen
Tel: 0516-541287
http://www.molecaten.nl

Campingplaatsen

Recreatiebedrijf de Blikvaart Nederland > Friesland > Sint Annaparochie

Aantal vrije plaatsen: Divers

Genieten van rust, ruimte en plezier doet u op Mini Camping de Blikvaart! Gelegen aan de Elfsteden vaar, schaats en fiets route. Kamperen bij de boer; direct aan het vis- en vaarwater of op een heerlijke beschutte plaats. De boerderijcamping waar u kennis maakt met de boerderij en zijn bewoners. Op de camping vindt u ook een vakantiehuis voor 5 personen en een vakantiehuis voor 6 personen.

+ Meer

Recreatiebedrijf de Blikvaart
Hemmemaweg 12
9076 PH Sint Annaparochie
Tel: 0518-461260
http://www.blikvaart.nl

Campingplaatsen

Vakantiepark Hekkeland Nederland > Friesland > Formerum-Terschelling

Aantal vrije plaatsen: Chalets: 2 aantal vrije Seizoen plaatsen voor toercaravans 1

Wij nodigen u van harte uit op ons kleinschalig en gezellige vakantiepark te Formerum vlakbij het Formerumerbos en maar 2 kilometer van strand en zee. Op ons park staat rust en ruimte voorop. Het park is auto en fiets vrij dus volop ruimte voor spelende kinderen. In de gezellige receptie kunt U alle activiteiten boeken die ons mooie eiland te bieden heeft. Zoals huifkartochten, wandelingen , zeehondentochten en alle sportieve activiteiten. Voor elk wat wils dus.

+ Meer

Vakantiepark Hekkeland
Molkenbosweg 16
8894 KJ Formerum-Terschelling
Tel: 0562-448606
http://www.hekkeland.nl

Campingplaatsen

Waterpark Yn'e Lijte Nederland > Friesland > Grou

Aantal vrije plaatsen: 70 plaatsen

Tussen de ongerepte natuurschoon met uitzicht over de uitgestrekte weilanden, vindt u Yn'e Lijte (in de Luwte). Door de unieke ligging bij het pittoreske watersport dorp Grou aan het Pikmeer en bij het beschermde natuurgebied De Oude Venen, is Yn'e Lijte hét vertrekpunt voor elke watersporter. Elk jaar is in Grou de start van het zomer watersport seizoen in Friesland met de opening wedstrijden van het Skutsjesilen!Wij bieden u de mogelijkheid dit alles mee te maken. Huur nu een bungalow, chalet of kom met uw tent, caravan of camper en geniet mee van dit alles.

+ Meer

Waterpark Yn'e Lijte
Yn'e Lijte 1
9001 ZR Grou
Tel: 0566-621487
http://www.ynelijte.nl

© 2016 - 2017 Klomp BV.

Website door co-co.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.Lees meer