Klik in de kaart op een gebied of selecteer via de keuzelijsten een land en provincie/gebied.

Campingplaatsen overzicht


Campingplaatsen

Camping De Bocht Nederland > Noord-Brabant > Oirschot

Aantal vrije plaatsen: Divers

Welkom op camping de Bocht waar u het hele jaar heerlijk kunt genieten van de ouderwetse rust die Brabant uitstraalt. Al onze mooie jaarplaatsen zijn voorzien van een watertappunt, afvoer, elektra, TV aansluiting en internet. De plaatsen zijn afgebakend met bomen en struiken aan drie zijde om een privé gedeelte te creëren met volop ruimte ervoor. Er is natuur in allerlei vormen van heide tot bossen en vennen. Vele fietspaden en een wandelroutenetwerk van 180 Km. Onze camping ligt op 1,5 Km uit het centrum van Oirschot: een dorp van meer dan 1500 jaar oud.

+ Meer

Camping De Bocht
Oude Grintweg 69
5688 MB Oirschot
Tel: 0499-550 855
http://www.campingdebocht.nl

Campingplaatsen

Camping de Heidebloem Nederland > Noord-Brabant > Schaijk

Aantal vrije plaatsen: varieërend

De camping, die geheel in het groen ligt, biedt de mogelijkheid van schitterende seizoenplaatsen of een toeristische plaats. We bieden u ook de mogelijkheid voor een jaarplaats, met aansluiting op water, stroom (16 amp), riolering en centrale antenne. Grootte variërend van 125 t/m 250 m2. Seizoenplaatsen en toeristisch plaatsen liggen apart op het park en zijn allen voorzien van stroom, waterafvoer en centrale antenne. De grootte is 100 m2 waarbij u de mogelijkheid heeft om uw auto bij uw tent of caravan te plaatsen.

+ Meer

Camping de Heidebloem
Noordhoekstraat 5
5374 SC Schaijk
Tel: 0486-461525
http://www.campingdeheidebloem.nl

Campingplaatsen

Camping de Reebok Nederland > Noord-Brabant > Oisterwijk

Aantal vrije plaatsen: +/- 10

Vakantie, in een schitterende bosrijke omgeving? Binnen het elegante stadje Oisterwijk, in het hart van Brabant, de camping in het dichte bos. Het park midden in het uitgestrekte Oisterwijkse groen is een echte aanrader. Tijdens je verblijf loop je ’s morgens vroeg kans oog in oog te staan met sierlijke reeën. Vakantiepark de Reebok beschikt over mooie ruime vrije kavels.

+ Meer

Camping de Reebok
Duinenweg 4
5062 TP Oisterwijk
Tel: 013 528 23 09
http://www.dereebok.nl

Campingplaatsen

Camping de Uitwijk Nederland > Noord-Brabant > De Heen

Aantal vrije plaatsen: Diverse

De Uitwijk in de heen heeft het! Rustig, gastvrij en verzorgd park op de grens van Brabant & Zeeland, o.a. modern sanitair, sfeervol restaurant, chaletverhuur, fiets-kanoverhuur, minigolf. Meer weten? Bezoek onze site!

+ Meer

Camping de Uitwijk
Dorpsweg 136
4655 AH De Heen
Tel: 0167-560000
http://www.de-uitwijk.nl

Campingplaatsen

Camping Rakelbos Nederland > Noord-Brabant > Oost W En Middelbeers

Aantal vrije plaatsen: 20

Camping Rakelbos is een schitterend 5 sterren park met vele voorzieningen. We zijn een (h)echte familiecamping in Brabant waar ook senioren zich thuis voelen! Zoekt u animatie? Zoekt u rust of bent u graag in de natuur? Bij ons vindt u altijd wat u zoekt! Ook op het gebied van stacaravanverkoop zijn we al vele jaren actief. Kijk op de website voor het actuele aanbod! Camping Rakelbos is gevestigd in Westelbeers, gemeente Oirschot. Dat ligt tussen Tilburg en Eindhoven.

+ Meer

Camping Rakelbos
Schepersweg 10a
5091 KT Oost W En Middelbeers
Tel: 013-514 1568
http://www.rakelbos.nl

Campingplaatsen

De Kurenpolder Recreatie Nederland > Noord-Brabant > Hank

Aantal vrije plaatsen: Divers

Op een steenworp afstand van het nationaal park De Brabantse Biesbosch, één van de grootste en meest waardevolle natuurparken van Nederland met zijn ongeëvenaarde flora en fauna, ligt De Kurenpolder Recreatie.Op het makkelijk bereikbare park bevinden zich, naast ruime campingplaatsen en vakantiechalets een groot subtropisch zwembad met hele lange waterglijbaan, een gezellige plaza, een strandbad met zandstranden en ligweiden, speeltoestellen, een 9-holes golfbaan met juniorcourse, tennisbanen, skatebaan en nog veel meer.

+ Meer

De Kurenpolder Recreatie
Kurenpolderweg 31
4273 LA Hank
Tel: 0162-402787
http://www.kurenpolder.nl

Campingplaatsen

D'n Mastendol Nederland > Noord-Brabant > Rijen

Aantal vrije plaatsen: jaar en seizoenlaatsen

Recreatiepark d’n Mastendol is een gezellige kindvriendelijke camping in de bossen van Brabant, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen in de natuur. De camping is centraal gelegen in de provincie waar gezelligheid geen tijd kent en nog heerlijk bourgondisch wordt gegeten: Brabant.

+ Meer

D'n Mastendol
Oosterhoutseweg 7-13
5121 RE Rijen
Tel: 0161-222664
http://www.mastendol.nl

Campingplaatsen

Molecaten Park Bosbad Hoeven Nederland > Noord-Brabant > Hoeven

Aantal vrije plaatsen: Divers

Wilt u vaker van het ‘buiten’ en samen zijn genieten? Dan is een vaste staanplaats (te midden van de natuur en met op zijn tijd gezelligheid) bij Molecaten iets voor u. Bij Molecaten kunt u op 14 van de 16 parken ‘buiten gewoon’ genieten op een vaste staanplaats. Met een vaste staanplaats bent u echt weg van huis, ook al is dit soms maar voor een dagje tussendoor en op korte afstand van uw woonplaats.Wij bieden al decennia lang vaste staanplaatsen aan zo’n 4.700 gezinnen! Op een Molecaten park bent u als vaste gast aan een betrouwbaar adres.

+ Meer

Molecaten Park Bosbad Hoeven
Oude Antwerpsepostbaan 81b
4741 SG Hoeven
Tel: 0165-502570
http://www.molecaten.nl

Campingplaatsen

Recreatiepark De Achterste Hoef Nederland > Noord-Brabant > Bladel

Aantal vrije plaatsen: Divers

Op vijfsterren camping De Achterste Hoef in Bladel is het goed toeven. U vindt er werkelijk alles om uw welverdiende kampeer- of bungalowvakantie tot een onvergetelijke herinnering te maken. Het kindvriendelijke recreatiepark ligt landelijk en grenst aan een uitgestrekt bosgebied met vele fiets- en wandelroutes die zich uitstrekken tot ver over de grens van België. De faciliteiten op de camping zijn voortreffelijk. Voor waterratten is er genoeg te beleven. Er is een overdekt zwembad voor als het weer even niet zo mee zit en een buitenzwembad voor als het zonnetje schijnt. Bij de avontuurlijke

+ Meer

Recreatiepark De Achterste Hoef
Troprijt 10
5531 NA Bladel
Tel: 0497-381579
http://www.achterstehoef.nl

Campingplaatsen

Staartse Duinen Nederland > Noord-Brabant > Huijbergen

Aantal vrije plaatsen: Het aantal vrije plaatsen varieert

40+ Camping/Caravanpark De Staartse Duinen is gelegen in Huijbergen en is hoofdzakelijk ingericht voor vaste jaarplaatsen met chalets, sta - en toercaravans. Op 40+ Camping/Caravanpark De Staartse Duinen richten wij ons op recreanten welke de 40 zijn gepasseerd en op zoek zijn naar rust en privacy.

+ Meer

Staartse Duinen
Putsebaan 28
4635 RV Huijbergen
Tel: 0164-642359
http://www.staartseduinen.nl

Campingplaatsen

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen Nederland > Noord-Brabant > Sint Anthonis

Aantal vrije plaatsen: 5

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen in het Brabantse Sint Anthonis is dé vakantiestek voor mensen die willen genieten van hun welverdiende rust. Onze gasten logeren in het groen op grote plaatsen waar voldoende ruimte is voor privacy, zonder dat de gezelligheid die bij kamperen hoort verloren gaat. Vooral gezinnen met kinderen tot een jaar of tien, senioren, wandelaars, fietsfanaten en natuurliefhebbers mogen wij tot onze gewaardeerde gasten rekenen. Op De Ullingse Bergen gaat het om recreëren in de natuur, waarbij rust en ruimte het uitgangspunt zijn. Onze slogan ‘Kom luisteren naar de stil

+ Meer

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen
Bosweg 36
5845 EB Sint Anthonis
Tel: 0485-388566
http://www.ullingsebergen.nl

© 2016 - 2017 Klomp BV.

Website door co-co.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.Lees meer