Klik in de kaart op een gebied of selecteer via de keuzelijsten een land en provincie/gebied.

Campingplaatsen overzicht


Campingplaatsen

B&B en Camping De Hoge Kuil Nederland > Groningen > Culemborg

Aantal vrije plaatsen: 25

Tussen fruitbomen of op een open grasveld kun je bij ons genieten van rust, ruimte en gastvrijheid. Op de Hoge Kuil zijn alle ingrediënten voor een heerlijk weekend of vakantie, gericht op degene die kan genieten van de karakteristieke Betuwse stadjes, fruit, dijken, uiterwaarden , per fiets of wandelend. Uitgebreide toeristeninfo en gratis wifi zijn aanwezig.

+ Meer

B&B en Camping De Hoge Kuil
Achterweg 4
4101NW Culemborg
Tel: 0345 515 701
http://www.dehogekuil.nl

Campingplaatsen

Camping de Bouwte Nederland > Groningen > Midwolda

Aantal vrije plaatsen: 3 waarvan 1 aan het water

Grote groene camping met eetcafe de joker, grote zwemplas met glijbanen, klimnet en andere speelvoorzieningen. Royale kampeerplaatsen, verwarm toiletgebouw, een camperboulevard en plaatsen voor stacaravans. Chalets en blokhutten te huur.

+ Meer

Camping de Bouwte
Hoofdweg 20a
9681AH Midwolda
Tel: 0597-591706
http://www.campingdebouwte.nl

Campingplaatsen

Camping de Watermolen Nederland > Groningen > Opende

Aantal vrije plaatsen: 70

Actief genieten van rust, ruimte, natuur en water. Ontbijten met een vers croissantje en een krant terwijl op de achtergrond de natuur in Groningen een oorverdovend concert weggeeft… De camping ligt op de grens van Groningen en Friesland, waar u kunt fietsen en wandelen door het beschutte, karakteristieke coulisselandschap. Kamperen kan met eigen caravan of tent, maar we hebben ook volledig ingerichte luxe Safaritenten of andere accommodaties zoals Waterchalets, deluxe chalets of trekkershutten. U bent van harte welkom op deze mooie kindvriendelijke camping aan het water.

+ Meer

Camping de Watermolen
Openderweg 26
9865 XE Opende
Tel: 0594-659144
http://www.campingdewatermolen.nl

Campingplaatsen

Camping Lauwersoog Nederland > Groningen > Lauwersoog

Aantal vrije plaatsen: 10 vaste jaarplaatsen

5 Sterren Camping Lauwersoog: een unieke plek in een uniek gebied. In de lente, zomer, herfst of winter kunt u bij ons terecht voor uw vakantie of weekendje weg. Gelegen in het Nationaal Park Lauwersmeer aan de rand van Werelderfgoed Waddenzee, is Camping Lauwersoog een perfecte basis voor zeilen en surfen, wandel- en fietstochten of uitstapjes naar de omliggende dorpen en stadjes. Wie Camping Lauwersoog bezoekt, voelt meteen de sfeer van het buiten zijn. Op ontdekkingstocht gaan in de unieke omgeving of juist ontspannen en genieten van het uitzicht en het comfort van de faciliteiten.

+ Meer

Camping Lauwersoog
Strandweg 5
9976 VS Lauwersoog
Tel: 0519 349133
http://www.beleef-lauwersoog.nl

Campingplaatsen

Camping Wedderbergen Nederland > Groningen > Wedde

Aantal vrije plaatsen: 25

Ruime of XL vaste- & seizoenplaatsen, faciliteiten voor jong en oud, een overdekt binnen/buiten zwembad, een verrassend mooie omgeving en een heerlijk relaxte vakantiestemming……u vindt het allemaal op camping Wedderbergen. Graag bezorgen wij u een hoop vakantieplezier of u nu alleen, met z’n tweeën of de hele familie komt! De prachtige ligging in het zuiden van Groningen, in de regio Westerwolde, aan de uitlopers van de Drentsche Hondsrug, ook wel het ‘andere’ Groningen genoemd, zal u absoluut verrassen. Er wordt niet voor niks gezegd; het mooiste stukje van Drenthe ligt in Groningen. Komt

+ Meer

Camping Wedderbergen
Molenweg 2
9698 VX Wedde
Tel: 0597-561673
http://www.wedderbergen.nl

Campingplaatsen

Camping Zeestrand Eems-Dollard Nederland > Groningen > Termunterzijl ( Gem. Delfzijl)

Aantal vrije plaatsen: 10

Welkom op deze strandcamping voor jong en oud, voor elk wat wils: zee, getijdenstrand,natuur met oa zeehonden zelf te spotten,(vis)restaurants in het dorp,jachthaven, vergezichten/ondergaande zon,rust, gezelligheid,speelmogelijkheden zoals: kabelbaan, voetbalkooi, aeroskate,klim-glij-en schommelmogelijkheden.gezellige kantine en in 't hoogseizoen ons Dabar recreatieteam! Nieuwsgierig? Nog jaarplaatsen vanaf 100 m2 vrij.

+ Meer

Camping Zeestrand Eems-Dollard
Schepperbuurt 4a
9948 PP Termunterzijl ( Gem. Delfzijl)
Tel: 0596601443
http://campingzeestrand.nl

© 2016 - 2017 Klomp BV.

Website door co-co.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.Lees meer