Woonwagen montage: Klomp Transport verzorgt het voor u

De montage van uw woonwagen is over het algemeen geen klus die u zelf even doet. Maar gelukkig hoeft dit ook niet. De vakmensen van Klomp Transport staan altijd voor u klaar om u te voorzien van de nodige ondersteuning. En of u ons nu enkel inschakelt voor de montage van uw woonwagen of ook voor het transport ervan, wij zullen elke klus naar volle tevredenheid voor u vervullen.  

Jarenlange ervaring
Sinds de oprichting in 1958 heeft Klomp Transport de montage van vele woonwagens verzorgd. Maar ook voor de demontage van uw woonwagen kunt u bij ons terecht. Onze servicemonteurs hebben zeer veel ervaring in het demonteren van woonwagens, chalets en stacaravans.

De mogelijkheden
Zo kunnen onze servicemonteurs de verschillende delen van uw woonwagen exact op de deelnaden demonteren en splitsen. Ook kunnen zij u advies geven over het verstevigen van uw standplaats of het verzorgen van de aansluiting op de nutsvoorzieningen.

Wilt u weten wat Klomp Transport allemaal voor u kan betekenen op het gebied van woonwagen montage? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Nieuwsgierig?

NEEM CONTACT OP
  • Klomp Transport
  • Fahrenheitstraat 22-24
  • 3846 BN Harderwijk
  • Tel: +31 341 415120
  • Fax: +31 341 421588
  • info@klomp.com
CONTACTFORMULIER VRAAG OFFERTE AAN

Offerte

 LIKE US ON FACEBOOK!
OFFERTE AANVRAGEN

Campingplaatsen

Meld uw campingplaats aan!
Bekijk Campingplaatsen
AANMELDEN

© 2016 - 2017 Klomp BV.

Website door co-co.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.Lees meer