Stacaravan onderafzetting: bij Klomp Transport vindt u het

Wanneer uw stacaravan eenmaal geplaatst en aangesloten is, wilt u waarschijnlijk ook dat de caravan mooi afgewerkt wordt. Ook dit kan Klomp Transport voor u verzorgen. Met een zogenoemde onderafzetting krijgt uw stacaravan precies de juiste finishing touch.

Zoveel mensen, zoveel wensen
Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, kunt u bij Klomp Transport diverse onderafzettingen voor uw stacaravan krijgen. Qua materiaal kunt u bij ons kiezen voor kunststof steenstrippen, kunststof leisteenplaten of beton multiplex. De onderzettingen zijn overigens ook zeer geschikt voor chalets en woonwagens.

Waarom een onderafzetting?
Er zijn meerdere redenen om uw stacaravan, chalet of woonwagen te voorzien van een onderafzetting. Zo zorgt de onderafzetting ervoor dat uw aankoop langer meegaat. Een onderafzetting biedt namelijk bescherming tegen het bevriezen van het leidingwerk. Ook zorgt het voor extra isolatie, biedt het bescherming tegen vocht en houdt het ongedierte tegen.

Wilt u een onderafzetting aanschaffen voor uw stacaravan en wenst u aanvullende informatie? Laat dan uw vragen voor ons achter via het contactformulier.

Nieuwsgierig?

NEEM CONTACT OP
  • Klomp Transport
  • Fahrenheitstraat 22-24
  • 3846 BN Harderwijk
  • Tel: +31 341 415120
  • Fax: +31 341 421588
  • info@klomp.com
CONTACTFORMULIER VRAAG OFFERTE AAN

Offerte

 LIKE US ON FACEBOOK!
OFFERTE AANVRAGEN

Campingplaatsen

Meld uw campingplaats aan!
Bekijk Campingplaatsen
AANMELDEN

© 2016 - 2017 Klomp BV.

Website door co-co.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.Lees meer