Speciaal transport voor de woonwagen: Klomp Transport regelt het

Bent u op zoek naar speciaal transport voor uw woonwagen? Klomp Transport beschikt over alle kennis en kunde om uw woonwagen snel en veilig te verplaatsen. En dankzij ons uitgebreide wagenpark is geen woonwagen ons te groot, te breed of te zwaar. Kortom, voor bijzonder transport van uw woonwagen moet u bij Klomp Transport zijn.

Tot in de puntjes geregeld
Wanneer u het vervoer van uw woonwagen uitbesteedt, wilt u uiteraard zeker weten dat dit goed gebeurt. Klomp Transport vervoerde in 1968 de eerste woonwagen en heeft sindsdien al vele tienduizenden woonwagens voorzien van speciaal transport. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle benodigde vergunningen, ontheffingen en verzekeringen worden aangevraagd. Ook stippelen wij de meest efficiënte route uit en kunnen wij uw chalet aansluiten op diverse voorzieningen.

Aanvullende informatie aanvragen
Heeft u op korte termijn exceptioneel transport voor uw woonwagen nodig en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wanneer u ons vertelt wat uw wensen zijn met betrekking tot het speciaal transport van uw woonwagen, informeren wij u zo spoedig mogelijk over de verschillende opties en de bijbehorende tarieven.

Nieuwsgierig?

NEEM CONTACT OP
  • Klomp Transport
  • Fahrenheitstraat 22-24
  • 3846 BN Harderwijk
  • Tel: +31 341 415120
  • Fax: +31 341 421588
  • info@klomp.com
CONTACTFORMULIER VRAAG OFFERTE AAN

Offerte

 LIKE US ON FACEBOOK!
OFFERTE AANVRAGEN

Campingplaatsen

Meld uw campingplaats aan!
Bekijk Campingplaatsen
AANMELDEN

© 2016 - 2017 Klomp BV.

Website door co-co.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.Lees meer