Voor speciaal transport van uw chalet gaat u naar Klomp Transport

Bent u op zoek naar speciaal transport voor uw chalet? Bij Klomp Transport bent u aan het juiste adres. In 1968 zijn wij gestart met exceptioneel transport voor chalets. Sindsdien hebben wij vele tienduizenden chalets en (sta) caravans met speciaal transport vervoert. Omdat alles bij ons maatwerk is, is geen vraag ons te gek op het gebied van bijzonder chalet transport.

Klant is koning

Bij Klomp Transport staan uw wensen nog altijd centraal. Veel chalets beschikken over een schuur of tuinhuis voor het veilig stallen van bijvoorbeeld tuinmeubels, fietsen en gereedschap. Wanneer u ons inschakelt voor het speciaal transport van uw chalet, verhuizen wij uw schuur of tuinhuis met alle plezier voor u mee. Als u ons vertelt wat uw wensen zijn, dan zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat Klomp Transport allemaal voor u kan betekenen? Laat dan gerust uw wensen voor met betrekking tot het speciaal chalet transport voor ons achter via het contactformulier. Ook kunt u een op elk moment van de dag een vrijblijvende offerte aanvragen. Daarnaast kunt u altijd een beroep doen op onze vakkundige medewerkers. Zij staan graag voor u klaar om u telefonisch te adviseren over de vele mogelijkheden op het gebied van speciaal chalet transport.

Nieuwsgierig?

NEEM CONTACT OP
  • Klomp Transport
  • Fahrenheitstraat 22-24
  • 3846 BN Harderwijk
  • Tel: +31 341 415120
  • Fax: +31 341 421588
  • info@klomp.com
CONTACTFORMULIER VRAAG OFFERTE AAN

Offerte

 LIKE US ON FACEBOOK!
OFFERTE AANVRAGEN

Campingplaatsen

Meld uw campingplaats aan!
Bekijk Campingplaatsen
AANMELDEN

© 2016 - 2017 Klomp BV.

Website door co-co.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.Lees meer