Chalet transport: Klomp Transport staat altijd voor u klaar

Wie op zoek is naar een vakkundige partner voor het vervoeren van zijn of haar chalet, is bij Klomp Transport helemaal aan het juiste adres. Al sinds 1968 hebben wij ruime ervaring op het gebied van exceptioneel transport. Hierbij is niets ons te breed, te hoog of te lang. Ook zijn speciale wensen voor ons geen enkel probleem. Omdat het transport van alle chalets bij ons maatwerk is, krijgt u precies wat u wenst.

Wat kunt u van ons verwachten?
Wanneer wij uw chalet transporteren of verplaatsen, regelen wij niet alleen het vervoer en de transportverzekering. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een routeonderzoek door heel Europa voor u verzorgen. Evenals ontheffingen en vergunningen. Daarnaast kunnen wij transportbegeleiding of politiebegeleiding regelen indien dit nodig is.

Gedegen voorbereiding
Als u twijfelt over de staat van uw chalet, biedt Klomp de mogelijkheid om door middel van een kijkopdracht de conditie van uw chalet te bepalen. Wanneer blijkt dat bijvoorbeeld de banden of wielen niet in de juiste staat verkeren, dan kunnen wij dit voor u reviseren. Voor alle soorten chalets hebben wij wielen en banden in voorraad, zodat uw chalet snel weer transportklaar is.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de chalet transport? Vul dan het contactformulier in of vraag een op maat gemaakte offerte aan.

Nieuwsgierig?

NEEM CONTACT OP
  • Klomp Transport
  • Fahrenheitstraat 22-24
  • 3846 BN Harderwijk
  • Tel: +31 341 415120
  • Fax: +31 341 421588
  • info@klomp.com
CONTACTFORMULIER VRAAG OFFERTE AAN

Offerte

 LIKE US ON FACEBOOK!
OFFERTE AANVRAGEN

Campingplaatsen

Meld uw campingplaats aan!
Bekijk Campingplaatsen
AANMELDEN

© 2016 - 2017 Klomp BV.

Website door co-co.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.Lees meer