Chalet plaatsen: Klomp Transport doet het met alle plezier

Wanneer u een chalet aanschaft, wilt u deze logischerwijs zo snel mogelijk plaatsen. Maar voordat uw chalet kunt plaatsen en stellen, is het belangrijk dat u eerst een aantal aandachtspunten af kunt vinken. Hierdoor weet u zeker dat uw chalet goed geplaatst is en dat u vele jaren onbezorgd kunt genieten van uw aankoop.

De aandachtspunten
Om te beginnen moet de ondergrond waterpas zijn. Is dit niet het geval, dan kan Klomp Transport u helpen bij het waterpas stellen van uw chalet. Ook is de locatie van uw chalet heel bepalend voor het plezier dat u ervan heeft. Zo is het belangrijk om rekening te houden met de stand van de zon, de aanwezigheid van bomen en het al dan niet aanleggen van water en elektra.

Uitmuntende dienstverlening
Klomp Transport staat bekend als betrouwbare partner. Of u uw chalet nu wilt plaatsen, vervoeren, monteren of demonteren, wij staan altijd voor u klaar. Ook voorzien wij u graag van tips betreffende het onderhoud van uw chalet.

Wilt u binnenkort uw chalet plaatsen en wenst u aanvullende informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij infomeren u met alle plezier over onze diensten.

Nieuwsgierig?

NEEM CONTACT OP
  • Klomp Transport
  • Fahrenheitstraat 22-24
  • 3846 BN Harderwijk
  • Tel: +31 341 415120
  • Fax: +31 341 421588
  • info@klomp.com
CONTACTFORMULIER VRAAG OFFERTE AAN

Offerte

 LIKE US ON FACEBOOK!
OFFERTE AANVRAGEN

Campingplaatsen

Meld uw campingplaats aan!
Bekijk Campingplaatsen
AANMELDEN

© 2016 - 2017 Klomp BV.

Website door co-co.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.Lees meer