Voor chalet montage gaat u naar Klomp Transport

Wanneer uw chalet eenmaal geleverd is, kan de montage van uw chalet beginnen. Nu kunt u ervoor kiezen om dit helemaal in eigen beheer te houden. Maar waarschijnlijk zult u vroeg of laat merken dat het monteren en demonteren van een chalet allerminst een eenvoudige klus is. Gelukkig kunt u voor de opbouw van uw chalet altijd een beroep doen op de technici van Klomp Transport.

Goed voorbereid te werk
Klomp Transport hecht een grote waarde aan een gedegen voorbereiding. Zo zorgen wij niet alleen voor een waterpas ondergrond, ook kunnen wij u advies geven op het gebied van het verstevigen van uw standplaats. Wij willen namelijk dat u nog jarenlang plezier beleeft aan uw caravan of chalet, zonder dat u het risico loopt dat de boel verzakt. Wanneer u Klomp Transport inschakelt voor de montage van uw chalet, weet u dus zeker dat u snel én veilig kunt genieten van uw chalet.

Offerte aanvragen
Via onze site vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Wij horen graag wat uw wensen zijn betreffende de montage of demontage van uw chalet. Dan sturen wij u zo snel mogelijk een op maat gemaakt voorstel toe.

Nieuwsgierig?

NEEM CONTACT OP
  • Klomp Transport
  • Fahrenheitstraat 22-24
  • 3846 BN Harderwijk
  • Tel: +31 341 415120
  • Fax: +31 341 421588
  • info@klomp.com
CONTACTFORMULIER VRAAG OFFERTE AAN

Offerte

 LIKE US ON FACEBOOK!
OFFERTE AANVRAGEN

Campingplaatsen

Meld uw campingplaats aan!
Bekijk Campingplaatsen
AANMELDEN

© 2016 - 2017 Klomp BV.

Website door co-co.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.Lees meer