Caravan transport begint bij Klomp

Wilt u uw caravan (ver)plaatsen en bent u op zoek naar betrouwbaar transport? Dan zit u bij Klomp Transport helemaal goed. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1958 hebben wij het transport van vele tienduizenden (sta)caravans verzorgd. Maar ook voor het vervoer van chalets en woonwagens kunt u bij ons terecht.

Snel en veilig
Dankzij ons vakmanschap, goed onderhouden materiaal, perfect georganiseerde logistiek, zorgvuldige planning en ruime ervaring is Klomp Transport in staat om uw (sta)caravan, chalet of woonwagen snel en probleemloos te vervoeren. Waar en wanneer u wilt.

Op maat gemaakt
Bij Klomp Transport kan alles voor u op maat worden gemaakt. Zo kunnen wij niet alleen het transport van uw caravan verzorgen, maar regelen wij met evenveel gemak het compleet verplaatsen van uw kostbare chalet. Wat er ook vervoerd moet worden, wij zorgen ervoor dat alles tot in de detail geregeld is.

Wilt u meer weten over de caravan transport van Klomp Transport? U kunt op elk moment van de dag een vrijblijvende offerte aanvragen.

Nieuwsgierig?

NEEM CONTACT OP
  • Klomp Transport
  • Fahrenheitstraat 22-24
  • 3846 BN Harderwijk
  • Tel: +31 341 415120
  • Fax: +31 341 421588
  • info@klomp.com
CONTACTFORMULIER VRAAG OFFERTE AAN

Offerte

 LIKE US ON FACEBOOK!
OFFERTE AANVRAGEN

Campingplaatsen

Meld uw campingplaats aan!
Bekijk Campingplaatsen
AANMELDEN

© 2016 - 2017 Klomp BV.

Website door co-co.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.Lees meer