Caravan montage: Klomp Transport is er voor u

Nederland kent veel mooie campings in prachtige natuurgebieden waar u terecht kunt voor een heerlijke korte break of  juist voor een langere periode. Misschien bent u zelfs in het bezit van een stacaravan of chalet en geniet u deze luxe elk weekeinde.

Nu kan het voorkomen dat u na vele jaren op een vaste camping toe bent aan een nieuw avontuur, de kinderen zijn groter, u wilt meer rust, of juist meer activiteit, kortom u wilt uw grenzen gaan verleggen binnen de vele mogelijkheden die Nederland rijk is. Of misschien wilt u zelfs met uw stacaravan de grens over!

En zo'n verhuizing lijkt niet alleen een hele onderneming, dat is het ook! Maar niet voor de mensen van Klomp Transport. Graag staan wij u bij met advies, demontage en uiteindelijk het transport van uw kostbare goed.

Meer dan caravan montage alleen

U ziet, wij zijn van alle markten thuis. Naast het monteren, demonteren en verplaatsen van uw caravan, kunnen wij bijvoorbeeld ook het aanleggen van steigers en/of terrassen voor u verzorgen.Ook het afsluiten van de nutsvoorzieningen en het loskoppelen van het leidingwerk behoort tot onze dienstverlening. En of het nu gaat om de montage van uw caravan, het demonteren van uw chalet of transport ervan, wij pakken elke klus met evenveel enthousiasme aan.

Aanvullende informatie over de caravan montage

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van caravan (de)montage? U bent bij ons meer dan welkom voor vrijblijvende informatie en advies.

Nieuwsgierig?

NEEM CONTACT OP
  • Klomp Transport
  • Fahrenheitstraat 22-24
  • 3846 BN Harderwijk
  • Tel: +31 341 415120
  • Fax: +31 341 421588
  • info@klomp.com
CONTACTFORMULIER VRAAG OFFERTE AAN

Offerte

 LIKE US ON FACEBOOK!
OFFERTE AANVRAGEN

Campingplaatsen

Meld uw campingplaats aan!
Bekijk Campingplaatsen
AANMELDEN

© 2016 - 2017 Klomp BV.

Website door co-co.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.Lees meer